Dokumentera barnens födelsedagskalas

Det är nu dags för att ordna ett födelsedagskalas för ditt barn. Du behöver självklart skaffa alla de dekorationer som du kommer att ha på kalaset. Allt från ballonger och konfetti till servetter och tårtljusen.

Beställ på nätet, så kommer du lättast undan. Bestäm först bara vilket tema du och ditt barn vill ha på kalaset. Kanske det skulle vara roligt med teman såsom cirkus, djungeln eller zoo. Barnen kan klä sig i fina dräkter som följer temat.

När allt är beställt och hämtat, kan du sedan sätta igång med att dekorera utrymmet. Sedan kan du koncentrera dig på att baka det du tänker bjuda på. Enkla och uppskattade godsaker på ett barnkalas är bland annat chokladbollar, mockarutor och olika salta snacks.

Kära minnen för framtiden

Det är också trevligt med minnen från barnkalasen. Kom därför ihåg att fotografera mycket, så finns det alltid många bra bilder. Du kan sedan göra till exempel en fotobok av kalaset. Du kan också göra bland annat en tapet av en lyckad bild och sätta upp den i barnets rum. Lika bra kan du även göra en tavla eller poster. Huvudsaken är att du dokumenterar glada minnen från dina barns uppväxt. Det kommer därmed att vara mycket uppskattat senare i livet.

Comments are closed.
Back To Top