Egna eller andras motiv som tavla

Visst kan det det vara så att många fler fotograferar idag och detta med sin mobil men det behöver inte betyda att man väljer att förstora upp och skapa egna tavlor som man hänger upp hemmavid. Att använda egna eller andra motiv som tavla ser nog olika ut hos de flesta. Tror att det är ett fåtal som väljer att skapa tavlor av sina mobilbilder.

Välja motiv

Som tur är så finns det massor att välja bland när det kommer till posters och tavlor med olika motiv. Hos företaget Stilora så kan man hitta ett gäng olika kategorier som man kan välja bland. Allt från djurmotiv till abstrakt. Hitta de motiv som du tycker passar bäst in i det rum som du vill din tavla ska hänga. Om det är ett barnrum som du vill skaffa fotokonst till så kanske motiv med barnets intresse passar bäst.

Hänga tavlor

Det kan vara en konst att hänga upp sina tavlor. Om det bara är en tavla som ska hängas så kanske det inte behövs så mycket tanke bakom detta. Se till att inte hänga dina tavlor för lågt. Man brukar prata om 145 centimeter från golvet till tavlans mittpunkt. Men som sagt allt är relativt och du gör precis som du önskar. Det kan ändå vara bra att använda sig av vissa regler för att få det likt i alla rum.

Comments are closed.
Back To Top