Använda mobilen som kamera

Att använda mobilen som kamera är det fler och fler som gör, nu ska vi inte jämföra den skillnad i kvalité som det är mellan en storformats kamera och en mobil. Men många gånger så kan man få riktigt fina bilder med sin mobil. Dagens mobiler börjar få riktigt bra kamera del i sig och den kommer säkert att bli mycket bättre i framtiden.

De flesta gångerna så tittar man bara på sina bilder i mobilen och minns tillbaka till olika händelser som man dokumenterat. Vill man föra över sina bilder till en dator eller annan hårddisk så gäller det att använda sig av rätta metoder. Alla modeller av mobiler har sina sätt att lösa detta. Vissa kanske du behöver någon adapter som du kan koppla din telefon till din dator, här hittar du ett stort utbud av olika displayportar till HDMI, VGA eller vad du behöver konvertera till.

Det kan också vara skönt att veta var man har sina mobilbilder. Att göra back-up på sin telefon är viktigt om man skulle råka tappa den eller om den skulle gå sönder. Det finns en risk att alla bilder man tagit försvinner ut i cyberspace och man får aldrig tillbaka sina bilder. Ta för vana att regelbundet föra över dina bilder, då dessa känns för det mesta som det viktigaste du har i din telefon. Det kan också vara så att du börjar få dåligt med utrymme i din mobil som gör att du måste tömma den på ett gäng bilder för att kunna fotografera mer.

Comments are closed.
Back To Top