Bra att ha när du ska fota med mobilen

Att använda mobilen som kamera är ganska standard för många idag. Och mobilkamerorna har ju blivit bättre med åren. Men det betyder inte att du inte kan dra nytta av andra tillbehör också. Här tipsar vi om några olika sorters tillbehör för dig som gillar att fota med mobilen.

Ett ordentligt skal/fodral

Om du använder mobilen för att fota mycket utomhus ökar också risken att du kommer att tappa den en eller annan gång. Säkraste sättet att se till att du inte skadar mobilen är att köpa ett riktigt hållbart skal eller fodral. Titta gärna runt i butiker som Bumpy för att hitta det som passar dig bäst.

En bra powerbank

Powerbanks är mer eller mindre bara ett bärbart batteri som du kan använda för att ladda mobilen. Och när du är mycket ute och fotar eller filmar vill du ju inte hamna i sitsen där du måste leta upp ett vägguttag för att mobilen inte ska dö. Det är precis den sorts situation du slipper med en bra powerbank. Även de mista varianterna har tillräckligt med laddning för att fullt ladda mobilen åtminstone en gång.

Ett enkelt stativ

Om du planerar att antingen filma eller fota med lång slutartid kan du också vilja investera i ett litet stativ. Då slipper du försöka hålla still helt själv utan kan bara köra igång och vänta. Du behöver inte något väldigt dyrt stativ, speciellt inte om du precis kommer igång med fotohobbyn.

Comments are closed.
Back To Top