Ta hand om dina mobilbilder

Har du fotograferat med din mobil ett tag så har du säkert en mängd med bilder i din mobila telefon som du behöver ta hand på något sätt. Framförallt skapa någon form av back-up så du inte tappar alla dina bilder om telefonen skulle gå sönder eller du skulle tappa den.

Ta hand om dina bilder

Dagens teknik gör att du enkelt kan synkronisera dina bilder mot ett moln. Apple har sitt iCloud där du har backup på hela din mobil. Du kan även om du har en iPhone skapa ett konto hos Google Photo där du synkroniserar dina bilder. På så sätt så kommer du åt dina bilder oavsett vilken enhet du sitter vid. På så sätt så kan du redigera och städa upp bland dina bilder. Du får bättre kontroll över vilka bilder som du vill ha kvar och kanske använda på något sätt.

Ta hand om din mobiltelefon

Se till att skydda din telefon på bästa sätt så den fungerar och du kan använda den. Det kan finnas tillbehör som gör att din telefon blir bättre. Ett skalskydd är att rekommendera för att inte skada din telefon. Extra laddare kan också vara bra att köpa. För att du ska kunna fotografera med din telefon så är det viktigt att den fungerar som den ska. Var rädd om din telefon och skydda den så gott du kan.

Comments are closed.
Back To Top